RGZ otvorio zvaničan nalog na društvenoj mreži „X“: Želimo da unapredimo komunikaciju

foto screenshot rgz.gov.rs

RGZ se na svojoj zvaničnoj internet stranici obartio građanima povodom aktivnosti na „X“ mreži, u obraćanju se kaže:

„Republički geodetski zavod otvorio zvaničan nalog na društvenoj mreži “X” kako bi ostvario neposredniju komunikaciju sa vama. Ovaj korak predstavlja našu posvećenost unapređenju dvosmerne komunikacije, pružajući vam pristup aktuelnim servisnim informacijama o našim uslugama na jednostavan način, istovremeno nam omogućavajući da efikasno odgovorimo na vasa pitanja i nedoumice.

Jedan od osnovnih principa kojeg se držimo u našem radu jeste transparentnost, zato što iskreno verujemo da je transparentna komunikacija ključna za izgradnju poverenja građana prema našoj instituciji. Zato smo tu da vam pružimo sve informacije koje su vam potrebne, bez obzira da li se radi o procedurama vezanim za katastar, upotrebi naših digitalnih usluga ili bilo kojoj drugoj temi koja vas interesuje.

Međutim, predstavnici određenih interesnih grupa, zloupotrebljavajući našu transparentnost na društvenoj mreži “X”, svakodnevno provociraju pokušavajući da nas uvuku u besmislene diskusije koje imaju “svađalački” ton. Želimo da istaknemo da nećemo gubiti vreme odgovarajući na provokacije ili napade od strane ovakvih glasnogovornika interesnih grupa. Naš fokus je na vama, našim korisnicima, i na pružanju kvalitetne podrške i informacija koje su vam potrebne.

Vaša pitanja, sugestije i komentari su nam veoma važni. Uvek smo otvoreni za dijalog i saradnju. Zajedno možemo graditi bolju i transparentniju komunikaciju, koja će omogućiti efikasniju razmenu informacija i olakšati vaše poslovanje sa RGZ-om.

Hvala vam na poverenju i podršci! Mi smo tu da vam pomognemo i podržimo vas u svim vašim potrebama i zahtevima.“