„Vadite me odavde, kajem se“: Pismo Jovana koje je poslao roditeljima sa letnjeg raspusta je najsmešnija stvar koju ćete pročitati danas

Pre četiri godine, pismo Jovana Simića sa letnjeg raspusta, koje je napisao svojim roditeljima postalo je viralno na društvenim mrežama.

I sada, ovo pismo se provlači, ali kada ga pročitate, videćete zašto je i dan danas hit.

„Mene je danas moja majka podsetila na jedno pismo koje sam poslao roditeljima iz sela na Zlatiboru tokom školskog raspusta leta Gospodnjeg 2000. godine. Ovo je nešto najjače što sam napisao ikada, čista drama u nekoliko činova“, napisao je Jovan na Tviteru, a evo šta stoji u pismu:

„Dragi mama i tata, ovde je ružno. Deda ne da da sednemo na krevet pošto kaže da je krevet za ležanje. Sega se igra 30 minuta. Vadite me odavde!!! Kajem se. Ne daju mi da idem sa drugovima na Rzav. Imam nekoliko pitanja za vas: Kada će Sony? Kako ste vi? Kako je cela zgrada? Kada me vadite? Pošaljite mi pismo i očekujem sve odgovore. Uzgred, Miki je dobro. Upomoć!“

„Meni je ovo jedan od najomiljenijih tvitova“, „E, prejako, ismejala sam se za sve pare“, „Svaki put mi je smešno, svaki“, „Očekujem sve odgovore – ja u korporativnim mejlovima“, samo su neki od komentara ispod ovog tvita.