Velika pobeda rukometašica Srem Santa na derbi utakmici

Rukometašice „Srem Santa” igrale su na svom terenu protiv ŽRK „Topličanin” iz Prokuplja. Rezultat  29:25  (15:14) Sudije na meču su bile: Tarajić Davor, Andonovski Vladan. Delegat, Perić Dejan – svi iz Pančeva.

Na derbi utakmici sastale su se Srem Santa koja je druga na tabeli i Topličanin  koji je treći na tabeli. Sama utakmica opravdala je naziv „derbi kola”.

Izuzetno brza i borbena igra obe ekipe doprinela je tome da se vodila izjednačena borba u postignutim poenima. Neviđena borbenost igračica Srem Sante izmajmili su aplauze gledalaca koji su uz pomoć nekoliko truba (vuvuzela)  stvarali  sjajnu atmosferu.

Upravo je ta fantastična podrška sa tribina mnogo pomogla da domaće igračice u završnici obezbede veoma važnu pobedu i učvrste se na drugom mestu na tabeli.

Srem Santa u sastavu: Srdanović Marina, Šerfezi Marija, Mitrić Marija-3, Dragović Nataša-1, Ožegović Anđela, Radulović Nataša-8, Durać Anja, Đorović Dunja, Mijailović Andrea-4, Vasiljević Jana, Klenkovski Anja-1, Bulatović Nikolina-6, Đukičin Teodora-6, Špoljarić Marina, Drakula Anastasija, Skendžić Maja.

Treneri: Kojović Saša i Drča Dušan

Ekiipa Topličanina u sastavu: Stanković Mila, Zdravković Lena, Petković Ema, Bjelić Nevena, Lojić Danijela-4, Mitić Sara-3, Vavan Andrijana, Filipović Andrea, Lalić Marina-8, Perović Milica-4, Gojković Jelena, Atanasković Nikolina-1, Mitrović Stefana-1, Šejić Ana-4, Mirković Jelena, Starčević Stefana.

Treneri: Strahinjić Milan i Prolović Bojan 

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Mitrić Marija iz ekipe Srem Santa.

Narednog vikenda „Srem Santa” gostuje u Beogradu istoimenoj ekipi.