Zbog velikog interesovanja produžen rok za prijavu na konkurs “50:40:10” za poljoprivrednike

DCIM100MEDIADJI_0287.JPG

Rok za podnošenje prijava za Treći javni poziv Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, usled velikog interesovanja podnosilaca prijava, produžen je do 1. aprila, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.

– Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja i Tim za realizaciju projekta, na ovaj način žele da omoguće svima, koju su iskazali zainteresovanost za javni poziv, da podnesu prijave – piše u objavi.

Ukupna vrednost sredstava za Treći poziv iznosi 750 miliona dinara, a poziv je namenjen agregatorima, odnosno preduzetnicima, privrednim društvima i zemljoradničkim zadrugama koje proizvode ili vrše otkupod primarnih poljoprivrednih proizvođača, prerađuju ih i plasiraju na tržište.

Rok za podnošenje prijava teče od 4. decembra 2023. godine a prijave na onlajn platformi omogućene su u okviru softverskog rešenja Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije koje se nalazi na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije i sajtu Uprave za agrarna plaćanja – Prijavite se.

Informacije u vezi Trećeg javnog poziva dostupne su preko mejl adrese info@scap.rs kao i na sajtu Projekta Konkurentne poljoprivrede Srbije scap.rs