Širenje sistema javne rasvete na ulasku u Sremsku Mitrovicu

U toku su radovi na širenju sistema javne rasvete na ulasku u Sremsku Mitrovicu u Ulici Marka Aurelija, od kružnog toka kod naplatne rampe do kružnog toka na ulasku u grad.

Radove su obišli predsednik Skupštine Grada Vladimir Pavlović i v.d. načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić.

Kako je rekao Vladimir Pavlović, radovi teku planiranom dinamikom. U toku je postavljanje 64 stuba javne rasvete. Na ovaj način ulazak u grad će dobiti jedan sasvim drugi izgled, a svi smo svedoci, dodao je Pavlović, kako je nekada izgledala raskrsnica kod naplatne rampe gde je sada kružni tok, a kako ona izgleda sada, kao i Ulica Marka Aurelija u kojoj su posađeni drvoredi, vetrozaštitni pojasevi, sa obe strane, a postavljanjem javne rasvete zaokružuje se cela priča kada je ovaj deo grada  u pitanju. Završetkom radova dobiće se mnogo na bezbednosti, uz estetski momenat koji je takođe važan. 

Osim u Ulici Marka Aurelija, sistem javne rasvete će se širiti u Ulici Dimitrija Davidovića, Ulici Fruškogorskoj kod Kazneno – popravnog zavoda, kao i na putu od ekonomske škole „9. maj“ prema Laćarku, zaključio je Pavlović.