Akcija besplatne provere sluha u Sremskoj Mitrovici

Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor dok razgovarate sa dragim osobama ili gledate TV, vreme je da proverite svoj sluh. Ako ste primetili da slabije čujete ili je to primetio neko iz okruženja, javite se u najbliže Audiovox predstavništvo jer mi imamo rešenje za dobar sluh.

Ako Vi ili neko koga poznajete slabije čuje javite se u  Audiovox predstavništvo u Sremskoj Mitrovici jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata.

Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh? Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija poslovanja firme od 2000. godine, lokalno predstavništvo u Sremskoj Mitrovici, 120 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i desetine hiljada zadovoljnih korisnika.

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Sremskoj Mitrovici na broj telefona 022 2101 262, predstavništvo se nalazi u ulici Jalijska Prva 73 (u zgradi Elite poliklinike) a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova i prva subota u mesecu od 9 do 13 časova.

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i online klikom na link SLUŠNI APARATI 

Akcija traje do 15. Jula 2024. godine, zakažite svoj termin odmah.