Bešenovci pobedili Sloven

RUMA. Sloven – BSK 1:2 (0:0) Stadion Slovena, sudija Despotović (Ogar). Strelci: Čvorkov 64. za Sloven, Cvijetić u 56. i Ž. Ćirić u 89. minutu za BSK.Žuti kartoni: Veselinović, Kalajdžić (Sloven), Skorupan Ž. Ćirić, Cvijetić, Dragojević (BSK).

Sloven je dominirao u ovoj utakmici ali bodovi zasluženo idu u Bešenovo. Niz prilika su domaći igrači propustili u prvom poluvremenu Dobrić, Adamović, Cvetković i Kordolup su promašili i prilike koje se prosto ne mogu promašiti. BSK se uporno i organizovano branio čekajući svoju priliku koja je došla u 56. minutu kada je Cvijetić doveo Bešenovce u vođstvo. Trener Slovena je uveo u igru Živkovića i Čvorkova koji su podigli kvalitet napadačkih akcije. Upravo je Živković dodao loptu Čvorkovu posle kornera za izjednačenje. Sloven tada nastavlja sa stihijskim napadima što gosti kažnjavaju u 89. minutu za novo vođstvo i konačnu pobedu kada je Ž. Ćirić posle odličnog kontranapada Veselinovića postigao pogodak.

Sledeće nedelje u poslednjem 34. kolu Sremske lige BSK na svom terenu dočekuje Rudara iz Vrdnika poslednjoplasiranu ekipu na tabeli.

SLOVEN: Veselinović, Topić, Ivanković, Kalajdžić, Jovanović, Batalo (Živković), Kordolup, Puzić (Čvorkov), Adamović, Cvetković, Dobić. 

BSK: Sakan, T. Plemić, Mrvičin, Kekić, Radovanović, D. Plemić, Skorupan (Dragojević), Cvijetić, Ž. Ćirić, Tomić (B. Ćirić), Naglić.