Biljanine tople ruke leče!  Mitrovačka isceliteljka i humanista pomaže obolelima bioenergijom!

Mitrovčanka Biljana Divnić (70) poznata je nadaleko  po  isceliteljskim moćima putem bioenergije koju poseduje!  Osim pacijentima koji  iz cele Srbije dolaze kod nje nas masažu,  mitrovačka humanistkinja   svojim rukama koje zrače  besplatno  pomaže   deci  oboleloj od retkih bolesti i olakšava muke i najtežim bolesnicima!

-Svako od nas poseduje energiju, neko manje, neko više, a ja sam svoje postala svesna pre dvadesetak godina. Nisam ni znala o kakvoj moći se radi, sve dok jednog dana, sasvim slučajno, prilikom šivenja nisam izgubila iglu. Tražeći je svuda nađoh je zalepljenu na stomaku!  I onda, čisto iz znatiželje počeh da lepim sve stvari oko sebe!  Osim metala, za mene se lepe  i plastika i staklo!- priča  Biljana, u svom salonu za masažu, prepunom  njenih fotografija  i ikona, darovanih od monaha i monahinja kojima je pomogla.

Nakon odlaska u penziju, posle 35 godina provedenih u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici na radnom mestu ekonomiste, ova čudesna žena, koja pleni unutrašnjim mirom i spokojem, nije ni trenutka prestajala da radi!

-U 57. godini upisala sam bez imalo premišljanja kurs za masažu i sa srednjoškolcima tri meseca pohađala praksu u mitrovačkom Domu zdravlja.  Tamo su mi izmerili energetsko polje,  koje se prostire u krugu od metar i po oko mog tela! Ti dani za mene su predstavljali pravo zadovoljstvo, ali i pokazali koliko mogu da pomognem ljudima. Mada sam do tada  rado  masirala kolege na poslu, drugarice, komšinice i rodbinu, tek tada  sam i kroz poznavanje fiziologije uočila gde  i na koje tačke  treba usmeriti moju energiju u cilju isceljenja, kaže Biljana, demonstrirajući nam svoje  moći.

Po svedočenju njenih pacijenata,  u šta smo se i lično uverili, Biljanine tople ruke postaju vrele na određenim bolnim mestima i tačkama na telu. Usmeravajući protok naše energije njene ruke leče i otklanjaju tegobe  kod glavobolje, migrene, išijasa, psihičkih smetnji, depresije, ali i olakšavaju  bolove  najtežim bolesnicima.

-Ne dajem ljudima lažnu nadu da se bioenergijom mogu izlečiti najteže bolesti. Ali, volim da pomažem  nevoljnicima, pogotovo deci,  strašno je kad vidim koliko su uznapredovale retke bolesti!  Svu pažnju, nežnost i energiju darujem malim bolesnicima potpuno besplatno, kada  ih roditelji  teškog  imovinskog stanja kod mene dovedu.  Mnogi monasi iz fruškogorskih manastira su ovde dolazili po pomoć.

Za Biljanu se vezuje i kuriozitet da se nikada nakon seansi ne umori! Koliko  god svoje energije da pruži, kako tvrdi,  isto toliko joj se i vrati! 

Živahna,  mladolika, uvek u pokretu, rado viđena i prepoznata od svojih sugrađana, ova vitalna penzionerka obavlja i redovne  poslove u kući, ali i vodi brigu o petoro unučadi!

-Sve stignem zato što uživam u životu,  što bih preporučila svim penzionerima! Nema izležavanja pred TV i prejedanja. Krenite u šetnju, u prirodu, u parkove, na izlete.  Družite se, bavite  hobijima, volite i budite voljeni, to je najvažnije za zdrav život, poručuje poznata Mitrovčanka.