Godišnja skupština Udruženja zdravstvenih radnika Grada Sremska Mitrovica

Na nedavno održanoj, 42.oj  Godišnjoj skupštini Udruženja zdravstvenih radnika Grada Sremska Mitrovica, bilo je reči o radu u protekloj godini, smernicama za naredne aktivnosti i planovima za organizacije i realizacije edukacija , odnosno radionica i predavanja.

Predsednica ovog gradskog Udruženja Zorica Blagojević, posebno je istakla dugogodišnje postojanje i kontinuiran rad , kao i važnu ulogu u radu velikog broja  zdravstvenih radnika. 

„Ono što očekujemo jeste masovnije uključivanje  mladih kolega, medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u rad udruženja, jer će im to svakako pomoći u napredovanju u struci „istakla je predsednica Blagojević.

Ovakvi skupovi su prilika da se pozdrave oni koji su završili svoj radni vek u nekoj od gradskih zdravstvenih ustanova i uputi zahvalnost za svako dobro koje su učinili radeći ovaj, po mnogima, najhumaniji posao.

U penziju su svečano ispraćeni:

SOLAREVIĆ VESNA, OKERI PETAR, MATIĆ SLAVKA, ZARIĆ MILOMIRKA, MILOVANČEVIĆ DRAGICA, JANKOVIĆ RADMILA, ŠKARIN JOVANKA i VARAZLIĆ DUŠANKA ( Dom zdravlja Sremska Mitrovica), zatim: PAVIĆ DRAGICA, NENADOVIĆ DOBRILA, RADMANOVIĆ DRAGICA, ŠKARA VERICA, ŽUNIĆ DRAŠKO, KOVANOVIĆ RADOJEVIĆ SLAVICA, DEMAJ JASMINKA, LAĆARAC JASMINA, RAGAJ SVETLANA , ABDURAHMANOVIĆ VESNA i BUCONJIĆ STANKO  ( Opšta bolnica Sremska Mitrovica)