Humanitarna akcija za decu sa Kosova i Metohija

Kancelarija za mlade Grada Sremska Mitrovica priključila se humanitarnoj akciji „Zajedno za dečije osmehe“, koju organizuje Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ u saradnji sa glasilom Srpske pravoslavne crkve za decu pod nazivom “Svetosavsko zvonce“.

Koordinatorka Kancelarije za mlade Grada Sremska Mitrovica Biljana Matić je rekla: ” Humanitarna akcija „Zajedno za dečije osmehe“ je uspešno realizovana u našem gradu, sugrađani su se rado odazvali pozivu donirali slatkiše, odeću, obuću i školski pribor. Takođe lokalna samouprava je donirala 50 paketića. Ovom prilikom pozivam sve sugrađane koji nisu učestvovali u ovoj akciji da pošalju poruku na broj 4334 i time pomognu u izgradnji kuća ljudima koji su nastradali na Kosovu i Metohiji za vreme poplava”.

Kancelarije za mlade Ljiljana Ilić izjavila je: ” Veoma mi je drago što se naš grad odazvao humanitarnoj akciji. Danas smo tu da pakujemo paketiće za decu sa Kosova. Tu je još par volonterki iz naše Kancelarije za mlade. Drago nam je da možemo da učinimo nekog drugog srećnim”