Paketići za učenike ŠOSO „Radivoj Popović“ i korisnike Dnevnog boravka

Gradonačelnica Svetlana Milovanović, načelnik Gradske uprave za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine Dražen Riđošić i direktor Centra za socijalni rad “Sava” Branislav Vukmir posetili su danas dnevni boravak ŠOSO „Radivoj Popović“ gde su uručili paketiće korisnicima dnevnog boravka ove škole. Paketiće su doniralli  kompanije “Bambi”, “Eurozeit”, “Dušeci Filipović” i “Eaton”.

Načelnik Gradske uprave za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine Dražen Riđošić rekao je: “Povodom školske slave Sv. Sava došli smo u dnevni boravak ŠOSO „Radivoj Popović“. Naglasio bi da korisnici ove usluge, dobijaju uslugu koja je licencirana, besplatna i finansira se od lokalne samouprave grada. Lokalna samouprava zajedno sa kompanijom”Bambi” uručila je 55 paketića za decu tj. korisnike usluga. Ono što bih iskazao jeste zadovoljstvo moje, što sam zajedno sa gradonačelnicom i direktorom Centra za socijalni rad “Sava” uručio paketiće. Svima koji slave želim srećnu slavu”.

Direktor Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Radivoj Popović” Negovan Nikolić zahvalio se lokalnoj samoupravi i donatorima koji su pomogli da podelimo svim učenicima paketiće. “Osim Bambija, još nekoliko društveno odgovornih firmi iz Sremske Mitrovice su pomogle da naših 110 učenika i 45 korisnika dnevnog boravka danas dobiju paketiće” rekao je direktor škole Negovan Nikolić.