Kažnjeni zbog saobraćajnih prekršaja

Foto: mup.gov.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su prilikom kontrole saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod uticajem alkohola i četvoricu pod dejstvom opojnih droga.

Policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je tridesetpetogodišnjaka koji je upravljao neregistrovanim „fijatom“ bez izdate vozačke dozvole i pod uticajem alkohola. Vozač i suvozač u „fijatu“ su, zbog ranije izvršenih krivičnih dela, sprovedeni na izdržavanje zatvorskih kazni u Novi Sad i Sremsku Mitrovicu.

Takođe, na području Sremske Mitrovice, zaustavljen je pedesetčetvorogodišnji vozač „pasata“ sa 2,62 promila alkohola u organizmu, a u Pećincima tridesetogodišnji vozač „renoa“ pod uticajem kanabisa i dvadesetogodišnjak koji je vozio „seat“ pozitivan na amfetamin.

U Inđiji je otkriven četrdesetosmogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom amfetamina i metadona, a na području Stare Pazove dvadesetdvogodišnji vozač „pežoa“ pozitivan na kanabis.

Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.