Konkurs na temu „Ilustracije o Sremskoj Mitrovici“

Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa Edukativnim centrom „Kardaš art“, raspisuje konkurs na temu „Ilustracije o Sremskoj Mitrovici“.

Svi zainteresovani građani Sremske Mitrovice mogu da učestvuju na konkursu. Potrebno je da rečima i skicom ukratko i jasno, osmisle ilustraciju, koja bi na interesantan i nesvakidašnji način opisala grad u kome živimo.

Grad možete sagledati kroz prošlost i sadašnjost, ulice, parkove, ljude, manifestacije, omiljena mesta u gradu… Opišite ukratko svoju ideju, a Edukativni centar „Kardaš art“ će je realizovati u vidu ilustracije, koja će se uvrstiti u bojanku namenjenu deci predškolskog uzrasta.

Uslovi konkursa:

– konkurs je namenjen svim građanima Sremske Mitrovice;

– broj ideja po učesniku je neograničen;

– ideje postavljati isključivo na FB stranici /Edukativni centar Kardaš Art: https://www.facebook.com/milan.kardas.art/ kao komentar na zvaničnu objavu konkursa, istaknutu na samom početku stranice.

– ideju ukratko i jasno objasniti rečima, skica može biti dodatak opisu;

– ideje predlagati zaključno sa danom 31. maj 2021.

Pet najoriginalnijih ideja biće nagrađeni vrednim nagradama i uvršćene u bojanku namenjenu deci predškolskog uzrasta. Odluku o izboru ideja donosi Edukativni centar „Kardaš art“.