Košarkaši Srema izgubili odlučujuću utakmicu

Ekipa KK Srem nije uspela da u odlučujućoj utakmici plejof takmičenja Prve košarkaške muške lige grupa Vojvodina, savlada domaći Hercegovac iz Gajdobre glavnog konkurenta za prvo mesto. Domaćini su slavili rezultatom 84:76 (32:17, 21:28, 13:13, 18:18).

Tako se Hercegovac  zasluženo revanširao za poraz u Sremskoj Mitrovici. Pokazalo se da su dva poraza u prvom delu takmičenja u grupi protiv Džokera iz Sombora i Futoga bila kobna za Mitrovčane. Bez obzira na dobru igru u plejofu prvo mesto je ovim porazom u Gajdobri ostalo nedohvatljivo.

Srem je trenutno drugi na tabeli plejof takmičenja sa dva poraza više od prvoplasiranog Hercegovca a u poslednjem kolu se sastaje sa ekipom Železničara iz Inđije.

KK Srem: Kasabašić Nenad, Đurak Branislav, Lođinović Jovan, Pejaković Nemanja, Knežević Marko, Ilić Bojan, Marković Stojan, Stević Uroš, Zablaćanski Miodrag, Denić Aleksandar, Miković Nikola, Vlajnić Aleksandar, Đorđević Vladimir, Karastanković Đorđe, Marić Aleksandar – Saša, Milanović Ilija, Mirkov Damjan, Radosavljević Radoslav, Savić Andrej, Simjanovski Danilo, Vukićević Vuk. trener Ognjen Vukićević.