U Osnovnoj školi u Manđelosu završena je rekonstrukcija mokrih čvorova

Završena je rekonstrukcija mokrih čvorova u područnom odeljenju, Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“ u Manđelosu. Tim povodom, ovu seosku školu posetio je Zoran Đurić, načelnik Gradske uprave za obrazovanje.

Načelnik Gradske uprave za obrazovanje Zoran Đurić obišao je područnu školu u Manđelosu gde je završena sanacija mokrih čvorova, sredstvima iz budžeta Grada.

Kako je tom prilikom rekao načelnik Đurić: „Pravi primer dobre saradnje Mesne zajednice „Manđelos”, Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja” i Grada Sremske Mitrovice ogleda se u ovim današnjim radovima kada su rekonstruisani mokri čvorovi. Mislim da sve ostale mesne zajednice i ostale škole mogu da se ugledaju na ovu saradnju. Mi ćemo se, kao Grad, truditi da stvorimo što bolje uslove za svu decu, u svim školama, uopšte u ustanovama obrazovanja. Vrednost ovih radova je u 160.000 dinara”.

Direktor Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja” Đorđe Cvijanović izrazio je zahvalnost na sredstvima koje je grad izdvojio da se rekonstruišu toaleti u područnom odeljenju te škole.

„Uvek nam je zadovoljstvo i čast kada nas posete članovi gradske uprave, posebno kada je povod dobar, pre svega za decu, učenike područnog odeljenja u Manđelosu. U saradnji sa gradskom upravom smo dovršili  jedan projekat koji je pre četiri godine pokrenut od strane Sekretarijata za obrazovanje u Novom Sadu. Načelnik Đurić je neko ko zna da prepozna prioritete i drago nam je što ne obraća pažnju da li je to područno, seosko odeljenje ili gradska, centralna školu. Izuzetno smo zadovoljni, pre svega zbog dece koja pohađaju školu, obnovom sanitarnih čvorova, odnosno sanacijom PVC stolarije u sanitarnim čvorovima”, rekao je direktor Cvijanović.

Ovim i drugim radovima na  obnovi zgrade koje gradska uprava preduzima u poslednje vreme, učenici će se osećati udobnije i lagodnije u školi, zaključio je Cvijanović, izrazivši nadu da tehnička podrška tek predstoji i da će i u budućnosti sarađivati na dobar način, kao i do sada.