Lider se provukao kroz iglene uši u hali „Pinki”

Sremska Mitrovica. 2. mart. ŽRK „Srem” – ŽRK „Crvena Zvezda” (Beograd). Rezultat 31:34 (14:16). Jedanaesto kolo Super B rukometne lige Srbije.

Lider na tabeli, Crvena Zvezda, gostovala je u Sremskoj Mitrovici sa nadom da će lako osvojiti bodove od mlade ekipe Srema. Utakmica je počela neviđeno brzim kontranapadima domaćih rukometašica što je iznenedilo gošće.

Igračice Srema vodile su u prvim minutama utakmice sve do trenutka kada su im u isto vreme isključene na dva minuta Petrović i Stević. Zvezda uspeva da izjednači i do kraja prvog poluvremena vodila se izjednačena borba na parketu. Renomirani protivnik nije mogao da nađe rešenje za brze igračice domaćina koje su ih napadale kao osice.

U drugom poluvremenu ekipa Crvene Zvezde koja je imala veliki broj kvalitetnih igračica na klupi, čestim izmenama i uvođenjem odmornih, uspela je da napravi razliku u golovima od tri u njihovu korist što su uz veliku muku i uspele da sačuvaju do kraja.

Rukometašice Srema u drugom poluvremenu su napravile mnogo grešaka u međusobnom dodavanju lopti što su iskusne gošće iskoristile i postizale golove koji su im na kraju i doneli pobedu na ovom meču.

I pored poraza, igračice Srema zaslužuju velike pohvale za izuzetno veliku borbenost i srčanost na terenu.

ŽRK Srem u sastavu: Janković Jovana, Stančik Jovana, Petrović Ivana, Miljković Mila, Mitić Aleksandra-4, Paunić Tina-5, Petrović Dragana-2, Spasojević Tijana, Komnenović Tijana-6, Šerfezi Marija-1, Čolović Dragana, Ćetkvić Nataša-7, Kasapović Anja, Stević Milica-6.
Treneri: Drča Dušan, Kojović Saša i Nataša Gajić.
Crvena Zvezda u sastavu: Mitić Ljiljana, Šašić Ratka, Petković Tamara-3, Momčilović Jana, Ristić Jovana-7, Đurković Tamara-10, Ćorić Milica, Erić Marija, Jelić Tamara, Krća Aleksandra, Erdeljanović Maša, Kunčer Lara-2, Gudžić Anđela-6, Kostrešević Jelena-5, Andrić Iva-1.
Treneri Gojković Vesna i Kezić Ivan