Mališanima Sirmiuma 11 medalja

U nedelju, 25. aprila 2021. godine na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici održan je tradicionalni „Prolećni miting prijateljstva” za atletske školice i najmlađe takmičare. Mlade nade AK Sirmium briljirale su u svojim nastupima i osvojile 11 medalja u izuzetno jakoj konkurenciji .

Travica Maša je u kategoriji 2013. godišta osvojila 2 zlatne medalje u trkama na 60 i 200 metara. U istoj uzrasnoj kategoriji, Maričić Andreja osvojila je bronzu na 60m i srebro u skoku u dalj. Prijatno iznenađenje priredila je Bešić Tijana, takođe 2013. godište pobedom-zlatnom medaljom u skoku u dalj. Mojsin Dejan 2011. godište, je ubedljivo trijumfovao u bacanju vortexa dok je na 200m došao do bronzanog odličja. Tubić Ognjen 2012. godište, osvojio je srebro u skoku u dalj, a njegov vršnjak Miletić Relja bronzu u trci na 60m. Kečić Vanja 2011. godište, se okitila srebrom na 60m i bronzom u skoku u dalj.

Trener Pavlović Goran navodi da je ova grupa mališana selektirana još pre dve godine i da se radi o izuzetno talentovanoj deci, koja će predstavljati budućnost kluba, mitrovačke atletike, a možda i Srbije!

Izvor: https://www.sirmiuminfo.rs/