Manifestacija „Grgurevačko leto“ u nedelju 30. juna

U organizaciji Mesne zajednice Grgurevci, Udruženja „Ostani na selu“ i „Mitrovačke dobre bašte“, manifestacija „Grgurevačko leto“ održaće se 30. juna na dobro poznatom mestu pored izvora na kraju Vodne ulice u ovom prelepom fruškogorskom selu.

U okviru manifestacije MZ Grgurevci organizuje kotlićijadu sa početkom u 9 časova a kotizacija za učešće iznosi 3.000,00 dinara. Prijave se mogu izvršiti na brojeve telefona 064/2761566 i 064/1484392. Prva tri mesta očekuju vredne nagrade koje su obezbedili organizatori.

U 10 sati počinje Etno bazar, a posetioci manifestacije imaće priliku da se upoznaju sa proizvođačima proizvoda geografskog porekla. Učesnici ovogodišnjeg bazara su „Mitrovačka dobra bašta“, Udruženje žena „Višnja“, „Vasa i Lina proizvodi“, „Destilerija Vesković“, „Gorska bašta“ i drugi.

Udruženje „Ostani na selu“ manifestaciju će obogatiti raznovrsnim sadržajima i aktivnostima, tradicionalnim seoskim igrama za decu i odrasle, kreativnim radionicama za decu i roditelje na otvorenom, u cilju promocije sela i zdravih stilova života.

Decu će animirati popularni BOOM animatori a organizatori najavljuju za sve posetioce manifestacije besplatne krofne.

Sadržaj manifetsacije „Grfurevačko leto“ biće obogaćen ringišpilom za decu i dobrom muzikom.