Raspisan konkurs na temu „Ilustracije o Sremskoj Mitrovici“

Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa Edukativnim centrom „Kardaš art“, raspisuje konkurs na temu „Ilustracije o Sremskoj Mitrovici“.

Milan Kardašslikar i vlasnik „Kardaš art“ govorio je o ovom konkursu: „Pozivam sugrađane da učestvuju na konkursu, da budu što kreativniji i da osmisle nešto što će zaista izdvojiti određeni motiv i određeni karakter Sremske Mitrovice, i da prilagode sve to deci predškolskog uzrasta. Grad Sremska Mitrovica finansira ceo ovaj projekat“.

„Glavni cilj je da mlađi upoznaju grad na jedan lep i specifičan način, da primete one stvari koje ih okružuju i da razviju ljubav prema gradu i prema životu uopšte“, dodao je Kardaš.

Građani svoje predloge mogu slati do 21. maja 2021. godine, a broj predloga je neograničen. Svoje predloge možete postavljati na FB stranici (Edukativni centar Kardaš Art): https://www.facebook.com/milan.kardas.art/ kao komentar na zvaničnu objavu konkursa, istaknutu na samom početku stranice.

Edukativni centar „Kardaš art” izabraće 5 najoriginalnijih ideja, koje će biti nagrađene vrednim nagradama. Ovi predlozi biće uvršćeni u bojanku namenjenu deci predškolskog uzrasta.