Dvadesethiljaditi vakcinisani Mitrovčanin

Branko Filipović građanin Sremske Mitrovice je dvadesethiljaditi vakcinisani. On je danas dobio i drugu dozu vakcine na punktu u Poslovno-sportskom centru „Pinki”. Gradonačelnica Svetlana Milovanovič mu je uručila paket vitamina i vaučer za pregled. Do sada je vakcinisano više od 24.000 Mitrovčana.

„Gospodin Filipović je dvadesethiljaditi Mitrovčanin koji se vakcinisao, a danas i revakcinisao protiv kovida 19. Poklon koji smo mu uručili je samo mali znak pažnje zato što je pokazao svoju odgovornost, ne samo on nego i čitava njegova porodica, u ovoj situaciji. Danas imamo nešto više od 24.000 vakcinisanih naših sugrađana, tako da kada dostignemo neki limit od 30.000 već će biti malo lakše. Hoću da kažem da se vidi da vakcinacija i poštovanje mera u ovom periodu, donose određene rezultate tako da pozivam i sve one sugrađane koji se nisu do sada vakcinisali, da to uvek mogu učiniti ovde u Hali svakim danom do 8 sati uveče”, rekla je gradonačelnica Milovanović.

Ovim putem zahvalila se svima, koji su se vakcinisali i na taj način pokazali odgovornost i prema svom zdravlju, svojim bližnjima ali i svim ostalim građanima. Kako je pojasnila gradonačelnica Milovanović: „Što se tiče poklona koji smo kao grad dodelili gospodinu Filipoviću kao i njegovim prethodnicima, paket sadrži suplemente, vitamine, minerale sve ono što je jednom čoveku danas potrebno da koristi kao i vaučer za laboratorijski pregled u nekoj našoj laboratoriji u Sremskoj Mitrovici.”

Branko Filipović građanin Sremske Mitrovice rekao je zašto se odlučio na ovaj korak: „Zato što lično znam veliki broj ljudi koji su teško preboleli ovu bolest, a i koji su tragično završili, tako da smatram da je vakcinacija jedan logičan način da se rešimo ove bolesti. Svima bih savetovao da se vakcinišu jer to je jedna od mogućnosti da zaštitimo sebe, svoje bliže i ostale građane.”