Tukao oca do smrti u Bosutu kod komšije, u selu poznat kao nasilnik (FOTO)

Foto: Društvene mreže

U malom uspavanom sremskom selu Bosut, koje pripada teritoriji Grada Sremska Mitrovica, glavna tema je svirepo ubistvo koje počinio Zoran V. (21), kako se sumnja tako što je tukao svog oca Petra S. do smrti. Ubistvo se dogodilo u kući kod komšije a sukobu oca i sina prethodila je svađa.

Osumnjičeni Zoran V. pod dejstvom alkohola pesnicama je izudarao oca po glavi a nesrećni čovek je od zadobijenih povreda preminuo. Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo ubistvo.

Foto: Društvene mreže

U selu Bosut tuga i strah, komšije ne mogu da veruju da se u njihovom malom mestu dogodio takav zločin kakvo selo ne pamti.

„Otac i sin su kod komšije došli od svoje kuće, a pre toga su pili celo veče. Kada je svađa počela komšija je pobegao iz svoje kuće. Kad se vratio zatekao je Petra kako leži u lokvi krvi“, prepričavaju meštani šta se dogodilo.

Povrede koje je nesrećni čovek zadobio bile su kobne, iako je Hitna pomoć stigla na mesto događaja, mogli su samo da konstatuju smrt.

Komšije kažu da se Zoran i Petar nisu slagali i da su tek nedavno počeli da žive zajedno.

„Zoran je treće dete Petru od tri supruge, koga je navodno video tek nakon 20 godina, a mali je skoro došao da živi s njim u kuću koju je Petru ostavio rođak. Pokojni Petar je bio dobar čovek, koji je najviše škodio sebi, jer je pored bolesti koju ima pio“, govori Petrov komšija.

Foto: Društvene mreže

Meštani kažu da je Zoran bio problematičan, da je voleo često da popije, da se svađao sa ocem ali da nije imao neki konkretan razlog da ga ubije.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.