Uređuje se Partizanovo igralište!

Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa Gradskom upravom za kulturu i sport započeće projekat sanacije poznatog „Partizanovog“ igrališta u samom centru grada. Nova podloga, golovi, tribine, led rasveta i još mnogo toga omogućiće posetiocima ovog igrališta prijatan boravak i postizanje dobrih sportskih rezultata.

Partizanovo igralište u centru Sremske Mitrovice poznato je, kako Mitrovčanima, tako i posetiocima ovog grada. Na njemu su se igrale utakmice, održavali treninzi, a svojevremeno bilo je centar zbivanja i mesto održavanja brojnih sportskih događaja. Najavljena sanacija i rekonstrukcija ovog igrališta posebno je obradovala omladinu.

Igralište će dobiti nove golove, led rasvetu, svlačionice i podlogu, a postojaće tribine biće potpuno rekonstruisane. U Gradskoj upravi za kulturu i sport istakli su značaj širenja sportske infrastukture.

Sredstva za ovaj projekat, u iznosu od 6 miliona dinara finansiraće Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica. Ovo igralište služiće za održavanje sportskih kao i kulturnih manifestacija.

Izvor: Portal Sremske Mitrovice