Velika scena Pozorišta: Predstava „Srem naša kuća“

U mitrovačkom pozorištu „Dobrica Milutinović“ mesec maj označava početak prikazivanja brojnih predstava i priredbi. S tim u vezi, predstojeći vikend i naredni dani biće veoma aktivni, bar što se tiče Pozorišta.

U ponedeljak 10. maja 2021. u 20:00 časova, na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“, odigraće se predstava „SREM, NAŠA KUĆA“ – komedija s` nogu.

Komedija mentaliteta koja govori o narodu koji živi u Sremu i oko Srema. O komičnim odnosima Sremaca i dođoša. O istoriji bećarca, stiha koji se rađa iz muke, a peva se za veselje. Predstava oslikava mentalitet ljudi sremske ravnice, gde su okupljeni različiti karakteri, osobine, dijalekti, naravi i navike, a sve to uz čvarke , mangulice, puline i poneku psovku.

Kako su nas uputili iz „Dobrice“, za predstavu su se potrudili kako bi je izveli sledeće persone:

Natrukovao i izigrava: Vladimir Balašćak
Trukovanje nadgledo i priredio: Dragan Jovičić-Jović
Da bude lepo za oko potrudili se obadva!
Oko plakata se jedio i isti molovo: Aleksandar Budošan
Da bude lepo za uvo potrudiće se muzikanti koje navatamo, jel…

Oko svega drugog se jedili ovi iz Pozorišta: Snežana Varničić, Srđan Spasojević, Miloš Nešković, Slavko Lazić, Violeta Draganović, Srđan Alatić, na čelu sa direktorkom Jelenom Janković ..

Svratite, lepo je, a i nije skupo. Ako vas još šta zanima, a vi zovite imamo i fiksni 022/615-115, pa vi zov`te, javiće se neko, `dal Dejana `dal Ivana, a možda i Sneža…
Aj, pa svratite!

Živi bili, pa se gledamo u ponedeljak!