Veliko srce divne Aleksandre Dinić prestalo da kuca

Foto: društvene mreže
Sinoć je prestalo da kuca srce Aleksandre Dinić, devojke koja je ujedinila Mitrovicu i Mitrovčane koji su gotovo do poslednjeg dana organizujući akcije, pomoći, bazare, pokušavali da pomognu divnoj Aleksandri.
Njena sestra Nataša, napisala je divnu poruku na društvenim mrežama kojom je saopštila ovu pretužnu vest.
„Veliko srce nase Aleksandre je sinoc prestalo da kuca.
Često je govorila: Nato ja ne tražim od Boga da me izleči, već samo da mi da snage da sve izdržim. I tako je i bilo, izdržala si sve lepa moja, i više od toga! Nosila si svoju tešku bolest, svoj teški krst, dostojanstveno, od početka do poslednjeg trenutka. Uvek sa osmehom, bez jadikovanja. I kada ti je bilo najteže uspevala si da nas nasmeješ na samo tebi svojstven način. Zato ti obećavam, da zbog tvoje velike žrtve i trpljenja nikada neću pasti u očaj. Ti si imala bezbroj razloga da budes očajna, ali nisi bila nikada! Štedela si nas patnje, a sve zbog tvoje velike ljubavi prema nama. Hvala ti za sve andjele moj, heroju moj.
Hvala ti što si me naučila šta znači bezuslovno voleti. Hvala ti sto si me naučila trpljenju. Hvala ti sto si mi pokazala sta znači istinska vera i požrtvovanost.
Jacika naša, volimo te zauvek! Tvoja mama, taja i Nata“.