Vodeći svetski brendovi na Sajmu poljoprivrede u Mitrovici

Izvor: FB Grad Sremska Mitrovica 20/25

Na ovogodišnjem četvrtom po redu sajmu poljoprivrede „AgroSirm“ koji će se održati u Sremskoj Mitrovici 9. i 10. jula na Hipodromu, po najavama organizatora, posetioci će imati priliku da vide vodeće svetske brendove traktora i druge priključne i samohodne mehanizacije kao što su: Massey Ferguson, Manitou, Grimme, Hardi, John Deere, JCB, Case, Landini, Kverneland, Vigolo, Steyr, Armatrac, APV, Agromehanika, Kubota, Farmtrac, Monosem, Jacto, ali i traktori i oprema sklopljeni na linijama u Srbiji i to: Belarus, Mahindra, Lovol Foton, YTO, Dubrava i drugi.

Prisutni će biti brojni izlagači opreme za protivgradne sisteme, navodnjavanje, solarnih panela, hrane i opreme za životinje, hemije, preciznih instrumenata, parkovske opreme, mašina za berbu voća, agro dronova, kotlova.

Predstavnici automobilske industrije su ove godine Mercedes Benz, Toyota, Peugeot i Motorini, koji će pretežno predstaviti dostavna i kombi vozila ali i deo putničkog programa.

U gastro turističkom delu sajma posetioce očekuje preko 50 štandova domaćih proizvoda od voća, povrća, grožđa, mesa, mleka.

Radno vreme Sajma je od 9-17 časova tokom dva dana trajanja.