Vozom kroz Srbiju za praznike, uz dodatnih 20% popusta na onlajn kupovinu

Foto: Srbijavoz promo
Praznici pred nama su idealno vreme da sa prijateljima i porodicom uživate u prirodnom bogatstvu i gastronomskim osobenostima različitih regija, kao i obilasku turističkih atrakcija i gradova u Srbiji. Iz tog razloga, Srbijavoz omogućava pogodnosti za svoje putnike u prazničnom periodu.

Korisnici aplikacije Srbijavoz već su navikli da za svaku kupljenu kartu preko aplikacije ili veb stranice ostvaruju popust od 5%, a za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika će dobiti dodatnih 20% popusta na redovne cene. Tokom predstojećih praznika, u periodu od 30. aprila do 6. maja, putnici koji onlajn kupe karte ostvariće ovaj popust za putovanja na relaciji Požega – Čačak – Kraljevo – Vrnjačka Banja – Trstenik – Kruševac – Stalać, kao i na relaciji Paraćin – Ćuprija – Jagodina.

Ovo je prilika da posetite japanski vrt i most ljubavi u zelenoj oazi Vrnjačkoj Banji, ili muzej voštanih figura i zoo vrt u Jagodini, da uživate u prirodnom i kulinarskom bogatstvu Ovčarsko-kablarske regije ili kulturnom i istorijskom nasleđu Kruševca i Trstenika. Krenite vozom u svoju avanturu kroz Srbiju!

Dodatne informacije o redu vožnje i cenama karata potražite na sajtu Srbijavoz.rs ili u našoj aplikaciji koju koristi već više od 250 hiljada ljudi.