Humanitarni koncert za Lunu Pilipović iz Šašinaca u Muzeju

Udruženje „Sirmium- grad dece“ iz Sremske Mitrovice, organizuje koncert humanitarnog karaktera, u ponedeljak 19. februara u Baroknoj sali Muzeja Srema sa početkom u 18 časova za Lunu Pilipović iz Šašinaca.
Luna boluje od cerebralne paralize, velika šansa za malenog borca i njen prvi samostalan korak postoji. Svaka tri meseca, Luni su u Beogradu u Centru za finu motoriku i rehabilitaciju potrebna sredstva u iznosu od 200000 dinara.
Na inicijativu njenih budućih drugara iz Osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj, Udruženje „Sirmium- grad dece“ u saradnji sa Muzičkom školom „Petar Krančević“ vas poziva da se odazovete u što većem broju da Luna nikad ne prestane da se smeje.
Učestvuju: „Piccole cocinelle“, kvartet flauta koji čine devojčice osnovnoškolskog uzrasta, Una Brkljač, Ana Prokić, Jovana Jovanović i Valentina Sarka, u klasi profesorice Tatjane Miljković, Duo „Auletica doppia“ Isidora Kozlina- flauta i Ilija Sretenović- klarinet, zatim Lena Pantelić – flauta u klasi profesorice Jelene Vlaović (takođe u klasi prof. Vlaović su i Una Brkljač i Ana Prokić, deo kvarteta „Piccole cocinelle“), Todor Nikolovski- saksofon, u klasi profesora Siniše Murića, Sara Spasojević- bubnjevi, u klasi profesora Nikole Grozdanića, korepetitor: Aleksandar Cundra.
 
Gosti koncerta su učenici Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“, prvog razreda, učiteljice Jasne Lončarević i petog razreda, nastavnice Dragane Bogosavljević, uz podršku direktorice Sonje Tucaković.