TENT u Obrenovcu bolji od Srema u prvoj utakmici play offa

U prvoj utakmici play off takmičanje ekipa Srema se sastala sa ekipom ŽOK Tent iz Obrenovca. U ostalim susretima pley off takmičenja odbojkaške Superlige Srbije sastale su se ekipe Crvene zvezde i Jedinstva iz Stare Pazove, Partizana i Železničara iz Lajkovca te Uba i Spartaka. Ovih osam ekipa će odlučiti ko će ove godine osvojiti titulu šampiona Srbijeza odbojkašice. Najveće šanse se daju Sremovom protivniku u prvom kolu TENT-u i ekipi Uba.

TENT je u prvoj utakmici u Obrenovcu dominirao nad Sremom.

Obrenovac. 6. mart 2021; Sportska hala; ŽOK TENT – GŽOK Srem 3:0 (25:17, 25:15, 25:15) 75:47 sudije Vuković i Savić.

Trener Srema Kapriš se očito odlučio da šansu da najmlađim igračicama kako bi stekle iskustvo u jakim mečevima. Svoju priliku su dobile Mihajlović i Stanojević koje su za ovaj meč doputovale pravo sa priprema pionirske reprezentacije u Vrnjačkoj Banji. Bez obzira na izraženu želju mladih mitrovačkih igračica kvalitet ekipe TENT-a je došao do izražaja. Bez većih problema TENT je dobio sva tri seta. Pogotovo dobro su igrale iskusne Lazić i Mitrović protiv kojih gošće iz Sremske Mitrovice nisu imale pravo rešenje.

Revanš utakmica se igra u odloženom terminu u Sremskoj Mitrovici u Sportskoj hali Gimnazije u ponedeljak 15. maja zbog učešća tri mitrovačke igračice u pionirskoj reprezentaciji Srbije.

Eventualna treća utakmica će se igrati u Obrenovcu.

GŽOK Srem: Mihajlović, Grabić, Stanojević, Savović, Roganović, Narančić, Egić, Jovanović, Mićunović (l), Andrić, Antić, Živanović, Vasić, trener Kapriš Vladimir, pom. trener Kapric Nikola

ŽOK TENT: Đurović, Petrović, Sušić , Jakšić, Pakić (l), Cvetković, Kurtagić, Malešević, Mijatović, Lazić, Carić, Mitrović, Danilović, Gočanin (l), trener Gršić Milan
Prethodni tekstDanas je počela masovna imunizacija građana protiv virusa kovid 19
Sledeći tekstKonačno rešen višedecenijski problem sa vodom u šidskoj opštini