Treći dan festivala ,,Stani svete dok govori dete“

Trećeg dana festivala Udruženje Sirmium- grad dece ,,Stani svete dok govori dete“, u foajeu Poslovno sportskog centra ,,Pinki, održana je radionica ,,Pesnik u meni“, pesnika Nedeljka Terzića.

Učesnici pesničke radionice su bila deca II2 razreda Osnovne škole ,,Boško Palkovljević Pinki“ sa učiteljicom Milom Pavlović.

Gospodin Terzić je deci poklonio, uz posvetu, svoje knjige, čitao im svoje pesme, a potom su sa profesoricom Ivana Šević Marketanović naučili pesmu ,,Žirafa“, po tekstu N. Terzića, muzika D. Mijailović.

Profesorica Ivana je uz zvuke flaute veoma brzo približila deci muziku. Na kraju radionice, Sandra Štetina, koja je ujedno bila i moderator, uručila zahvalnice i skromne poklone pesniku Terziću i učiteljici Mili u ime Udruženja.

Iz Udruženja su se zahvalili današnjim učesnicima, kao i direktoru škole ,,Boško Palkovljević Pinki“, gospodinu Igoru Došenu, PSC Pinki i direktoru gospodinu Saši Bugadžiji na ustupljenom prostoru. Takođe se zahvaljuju i medijima, koji izveštavaju o svakom našem program.