Svečano otvoren BIG tržni centar u Novoj Pazovi

Foto: promo

Deseti BIG šoping centar u Srbiji otvoren je u Novoj Pazovi na prostoru od neverovatnih 57.000 kvadrata.

Na jednom mestu su okupljeni sjajni domaći i svetski brendovi, kao i pregršt mogućnosti za uživanje i zabavu za sve uzraste. Ceremoniju otvaranja uveličali su predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinovićministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija Lev Vajs. Predsednik Radinović je izrazio zadovoljstvo što je BIG odabrao baš Novu Pazovu za svoju desetu lokaciju.

Foto: RTV Stara Pazova

Kompanija BIG CEE uspešno posluje već 13 godina širom Srbije. Ministar Momirović je istakao da je Srbija najatraktivnija zemlja za privlačenje novih investicija a opština Stara Pazova jedna od najrazvijenijih u zemlji. Takođe je rekao da je 2012. godine u opštini Stara Pazova bilo 9000 zaposlenih a da je sada taj broj preko 25.000 a nezaposlenost je pala ispod 3%.

Ova kompanija zapošljava više od 10.000 ljudi na teritoriji čitave Srbije. Generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija Lev Vajs je naglasio da su želeli da podrže lokalnu zajednicu a da je planu da naredne godine BIG šoping centri niknu i u Šapcu i Čačku.

Foto: RTV Stara Pazova

“Kada smo došli na ovu zemlju pre manje od godinu dana bio je potpuno prazan prostor a danas vidimo ovaj neverovatan objekat. Na skoro 60 hiljada m2, što domaćih što stranih brendova, koji veruju u Srbiju i opštinu Stara Pazova kao što i mi verujemo. Projekat smo sa namerom nazvali BIG Pazova, iz naziva smo izuzeli i Stara i Nova Pazova jer nam je cilj da ovaj objekat postane mesto okupljanja svih građana u okolini”,istakao je Vajs.

Posetioce u narednim danima očekuju dodatni popusti u svim radnjama u BIG-u Pazova a bogat asortiman omogućava kupovinu švega što vam treba na jednom mestu.