Zdravstvena ustanova Medlab dobila pravo na korišćenje znaka „Najbolje iz Vojvodine“

Na konkursu za dobijanje Znaka najbolje iz Vojvodine Zdravstvena ustanova Medlab je 29. novembra 2023. godine dobila pravo, po rešenju  Pokrajinske vlade, na korišćenje Znaka Najbolje iz Vojvodine na ime kvaliteta USLUGE I RAZVOJ LABORATORIJSKE DIJAGNOSTIKE U ZDRAVSTVENOM SEKTORU“

Nedavno je u Sremskoj Mitrovici u ulici Stari šor br. 45 započela sa radom Zdravstvena ustanova MEDLAB, prva privatna laboratorija na teritoriji Vojvodine sa tradicijom dugom gotovo tri decenije. Medlab u svom sastavu ima 17 laboratorija i posluje u 12 gradova na teritoriji Pokrajine.

Kako kaže prof.dr Milan Ubavić, direktor i vlasnik MEDLAB-a veliko iskustvo u radu na polju laboratorijske dijagnostike, stalno ulaganja u znanje i najsavremeniju opremu doprineli su visokom kvalitetu analiza ove laboratorije, brzini dobijanja rezultata i sticanju poverenja od strane pacijenata. Kvalitet svog rada MEDLAB dokazuje brojnim stručnim sertifikatima izdatim od strane najuglednijih evropskih kuća i, što je od izuzetne važnosti, u ovoj laboratoriji je moguće uraditi sve analize u oblasti biohemije, mikrobiologije i patohistologije. 

Ono što Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Medlab čini posebnim je spremnost zaposlenih da u svakom trenutku budu na usluzi pacijentima kao i spremnost da, kada god je to moguće, pomogne najugroženijim pacijentima u opštinama u kojima posluje. Tako, ova laboratorija svake godine realizuje veliki broj humanitarnih akcija, a prof.dr Milan Ubavić održi bezbroj edukativnih tribina svojim sugrađanima. 

 Medlab laboratorija  za celu porodicu!

Medlab laboratorija za mikrobiologiju sa virusologijom u Sremskoj Mitrovici nalazi se na adresi Stari šor br. 45 i na usluzi je pacijentima svakog radnog dana od 7.30 do 14.30 časova, a subotom od 8.00 do 12.00 časova. Sve informacije vezano za laboratorijske pretrage možete dobiti od ljubaznog osoblja laboratorije na telefon 022/2105004.

Više informacija o Medlabu možezte dobiti na linku https://www.medlab.rs/ i Face book stranici https://www.facebook.com/medlab.laboratorija